Sokkolt bennünket a Remehánál az ukrajnai invázió híre és mélységesen elszomorítanak az otthonukat és szeretteiket vesztett embertársainkról, nemzettársainkról érkező híradások. Az Ő megsegítésükre és a szolidaritásunk, együttérzésünk kifejezésére a Remeha úgy döntött, hogy

500.000 EUR-val támogatja a Giro 555 sürgősségi adománygyűjtő kampányát.

Az „Együtt Ukrajnáért” kampányhoz még 11 segélyszervezet csatlakozott, köztük a Vöröskereszt, az Oxfam és az UNICEF.

A BDR Thermea csoport felvette az ukrajnai képviseletével a kapcsolatot az alkalmazottak lakhatásban, közlekedésben történő támogatása érdekében. A BDR Thermea képviseletei több országban is kezdeményezéseket indítottak a menekültek támogatására; élelmiszert, ruhákat, gyógyszereket juttatnak el az ukrán határhoz.

“A Giro555 támogatásával szeretnénk hozzájárulni a humanitárius tragédia által érintettek megsegítéséhez.” – nyilatkozta Bertrand Schmitt, a BDR Thermea csoport vezérigazgatója.

„Az egy csapat” elve a BDR Thermea alapértéke. Ez még soha nem volt ennyire igaz, releváns vagy sürgős, mint most ” – mondta Arthur van Schayk, a Remeha vezérigazgatója. “Mélyen együtt érzünk az ukrán néppel, akinek országukban el kell viselnie ezt a szörnyű háborút”

Mi, a budaörsi irodánkban is gyűjtést kezdeményeztünk, amivel segíteni kívánunk az Ukrajnából menekülni kényszerült embereknek tartós élelmiszerrel, gyógyszerekkel, tisztálkodási szerekkel, takarókkal.

képek forrása: (balról-jobbra) Valentine Chapnis/Getty Images, AFP, Sopa Images, Sergey Bobok/AFP