Hírek2022-09-20T12:35:35+01:00

Hírek

A Remeha hőszivattyúk innovatív megoldásai a fenntarthatóság jegyében

Ismerje meg a Remeha hőszivattyúinak lenyűgöző választékát, amelyek a lakossági piacon is kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. A Remeha az épületgépészeti ágazatban régóta elismert és megbecsült. Örömmel jelentjük be, hogy immár Magyarországon is bővül az Európában piacvezető márka környezetbarát hűtés- és hűtéstechnikai termékpalettája.

A fosszilis energiaforrások kimerülése és a környezetszennyezés világszerte egyre nagyobb problémákat okoz. A Remeha hőszivattyúi ebben a kihívásban kínálnak megoldást. Az innovatív technológiával rendelkező hőszivattyúk képesek hatékonyan kihasználni a természeti erőforrásokat, miközben minimalizálják a környezetre gyakorolt hatásukat, hiszen akár az energia 75%-át is képesek közvetlenül kinyerni a természeti környezetükből, hiszen a levegő megújuló energiatartalmát hasznosítják, így minimalizálják a költséges és környezetkárosító erőforrások felhasználását. Ez a rendkívül hatékony energiafelhasználás lehetővé teszi, hogy az otthonok fűtését környezetbarát módon biztosítsuk, csökkentve a környezeti lábnyomot.

A Remeha széles választékban kínál elektromos és hibrid hőszivattyúkat, amelyek rugalmas és sokoldalú megoldásokat biztosítanak új és meglévő épületek számára egyaránt. A hibrid hőszivattyúk esetében egy meglévő kondenzációs gázkazán szolgál biztosítékul a leghidegebb napokra, így a meglévő rendszer megtartása mellett is könnyen fenntarthatóvá teheti otthonát.

Kis méret, nagy teljesítménytartomány – Mercuria

A Mercuria hőszivattyúk tisztán elektromos vagy hibrid változatban érhetőek el, és 4,5 kW-tól egészen 16 kW-ig terjedő teljesítménytartományban kaphatók. Előnye, hogy kompakt méretű, így a beltéri egység rugalmasan elhelyezhető, és távoli kültéri egység telepítése is lehetséges. Az eszköz széles külső hőmérséklet-tartományban képes működni, fűtés esetén -20 °C és +35 °C között, míg hűtés esetén +7 °C és +46 °C között.

A komplett megoldás – Eria Tower

Az Eria Tower egy 180 literes beépített tartállyal rendelkezik, amely használati melegvíz készítésére alkalmas. Az Eria Tower emellett tisztán elektromos vagy kazános kiegészítő fűtést is biztosít, hogy fokozott igények esetén is megfeleljen az elvárásoknak, valamint hűtési funkciót is kínál az épület légkondicionálásához. Sszéles teljesítménytartományban érhető el, 4,5 kW-tól egészen 16 kW-ig, és képes új, valamint meglévő épületek fűtésére, hűtésére és használati melegvíz ellátására. A készülék praktikus beltéri elhelyezést tesz lehetővé, és “Plug & Play” felső csatlakozással rendelkezik a távoli kültéri egység telepítéséhez. Külső hőmérséklettartományban fűtés esetén -20°C-tól +35°C-ig, míg hűtés esetén +7°C-tól +46°C-ig működtethető. A készülékhez opcionálisan rendelhető eTwist fali kezelőegység, amely Wi-Fi kommunikációval lehetővé teszi a hőszivattyú távoli vezérlését okoseszközökön keresztül.

A monoblokk rendszer – Tensio C

A Tensio C készülék egy magas hatékonyságú, monoblokk kivitelű elektromos levegő-víz hőszivattyú, amely kiválóan alkalmas új és meglévő épületek fűtésére és hűtésére. Az eszköz széles teljesítménytartománnyal rendelkezik (4,5 kW-tól 16 kW-ig), és a kültéri egységben integrálja a hűtőközeget, kompresszort és elpárologtatót, így csökkentve a bonyolultságot és költségeket. A Tensio C egyszerűen illeszkedik az épületgépészeti rendszerekhez, és a beszerelését szakképzett szakemberek könnyedén elvégezhetik.

Azok számára, akik a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet tartják szem előtt, a Remeha hőszivattyúi kiváló választást jelentenek. Az innovációra és minőségre való elkötelezettségünk garantálja, hogy a Remeha hőszivattyúk a legmagasabb színvonalú és megbízható megoldásokat kínálják.

Bővebb termékinformációk: Hőszivattyúk gyűjtő oldal – Remeha (kazan.hu) weboldalon.

 

 

Szakmai napon az Austria Email központjában

Nagyszerű napot töltöttek kollégáink Bécsben, ahol részt vettek egy egész napos programon. Az esemény keretében ellátogattunk az Austria Email bécsi központjába, ahol részt vettünk egy oktatáson. Ez alkalommal lehetőségünk nyílt egy termékbemutatót, valamint részletes előadást kapnunk a hőszivattyúk működéséről.

A program keretében még ellátogattunk az Austria Email raktárba, és megnéztük a működő berendezéseket. Egy szakértő kíséretében felfedeztük a különböző technológiákat és megismertük a berendezések üzemeltetésének legfontosabb részleteit.

Ez a látogatás lehetővé tette, hogy a gyakorlatban is megfigyeljük, hogyan működnek ezek a rendszerek, és hogy új ötletekkel, tapasztalatokkal gazdagodjunk.

Az intenzív tanulás után megéheztünk, és egy finom bécsi szeletes ebéd várta csapatunkat. A nap végén ellátogattunk a Schönbrunni kastély parkjába, ahol kellemes sétát tehettünk.

Ez a látogatás lehetővé tette, hogy új ötletekkel, tapasztalatokkal gazdagodjunk.

Kalandtúráztunk Szlovéniában

Partnereinkkel három napos kiránduláson vettünk részt. Raftingoltunk, hidegvizes patakokban csúszkáltunk, várost néztünk.

Ellátogattunk a csodálatos Bled-i tóhoz és a gyönyörű Bovec-ba.

Tekintse meg videónkat aktív programjainkról.

 

 

A Kékesre motoroztunk áprilisban

A Remeha motoros túrát szervezett partnereinek. Az idei cél a Kékestető volt.

Tekintse meg fotóinkat az eseményről.

 

 

Itt az új Remeha TENSIO C

Legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről: a Tensio C levegő-víz hőszivattyú mindenképp megfelelő választás, a széles teljesítmény választéknak köszönhetően, hiszen egy jól kiválasztott hőszivattyú fedezi egy átlagos családi ház teljes hő- és melegvíz igényét. Hibrid rendszerben, pl. gázkazánnal kombinálva a nagyobb fogyasztású ingatlanok esetében is megoldást nyújthat.
A Tensio C egy műszakilag kiforrott termék, kedvező áron. Az úgynevezett levegő-víz monoblokk hőszivattyúként a Tensio C egy másik döntő előnyt is kínál: a hűtőközeg, a kompresszor és az elpárologtató energiatermelésének termodinamikai folyamata teljes egészében az épületen kívül zajlik. Az épületben csak pufferre és melegvíz tartályra van szükség. Az osztott hőszivattyúkhoz képest nincs szükség további beltéri egységre. A keletkezett hő szigetelt csöveken keresztül áramlik a házba és a fűtési körbe. A beszerelést bármely szakképzett szakember könnyedén elvégezheti, további szakképzettség (hűtőtanúsítvány) nélkül. Ez időt és pénzt takarít meg.

 

Go to Top