A világ legkisebb kondenzációs kazánja

Tzerra Plus

  • Rendkívül kis helyigény és súly, nagy teljesítmény

  • Moduláris felépítés

  • Modern design

A világ legkisebb kondenzációs kazánja

Tzerra Plus

A Remeha Tzerra Plus nem a megszokott szabványokat követi. Alkatrészei modulokat alkotnak, amely tovább növeli a megbízhatóságát. A forradalmian új felépítésű kazánt Hollandiában fejlesztették és gyártják; hihetetlen kis méretei és súlya kivételesen nagy teljesítménnyel párosulnak. Az elismert technológia új köntösben, megújult koncepció mentén ölt testet versenyképes áron. A Tzerra a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja, amely típusai –  24s fűtő kazán, 24c, 28c, 35c kombi – azonos burkolatot kaptak.

Elérhető típusok: 25DS, 24C, 28C, 35C

Társasházi lakás – Sorházi lakás – Sarokház – Családi ház

Kisebb, átlagos és nagyobb háztartások

iSense szabályzóval tökéletesen szabályozható

Általános információk
Dokumentáció, letöltések

A világ legkisebb kondenzációs kazánja

A Remeha, a kondenzációs kazántechnika úttörője már mindent kitalált, továbbfejlesztett. De amiben újat lehetett hozni még, az a felhasználhatósági szint növelése, a gyártástechnológia fejlesztése valamint a teljes élettartam költségcsökkentése. A Remeha Tzerra Plus kondenzációs, fali gázkazán-család vonatkozásában ez kiválóan is teljesült. A Tzerra méretei lehetővé teszik otthona bármely pontján történő felszerelését: legyen szó akár konyhaszekrényről, fürdőszobáról vagy lépcső alatti zugról. A megszokott magas színvonalú Remeha technológiát 4 alapmodul tartalmazza, amelyhez a tágulási tartály ötödikként kapcsolódik. Ennek a felépítésnek köszönhetően szervizelése egyszerű, kényelmes és gyors.

 

Széleskörű, folyamatos szabályozhatósággal rendelkezik OpenTherm interface-n keresztül, de hagyományos ki/bekapcsoló termosztáttal is vezérelhető. A Tzerra tökéletesen szabályozható Remeha iSense vagy qSense szabályzókkal. Az iSense összetettebb funkciók beállítását teszi lehetővé, míg a qSense egyszerűen működtethető, de megbízható szobatermosztát. Modulrendszerű felépítésének köszönhetően igen gyorsan ki – és összeszerelhető, a szervizmunkát pedig hibakeresés is segíti. A világos és egyértelmű LED kijelző és kezelőfelület biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Beépített automatikus füstgázcsappantyúja pedig alkalmassá teszi füstgázoldali kaszkádkapcsolásra is. A fűtő kazántípus közvetlenül padlófűtésre kapcsolható, közvetett fűtésű HMV tartállyal is üzemeltethető. A kombi típusok HMV termelése kimagasló. Napkollektoros rendszerrel is kitűnően kapcsolható a jó hatásfokú HMV termelést elősegítve. A Tzerra Plus IPX4D védettségnek köszönhetően fürdőszobai telepítésre is alkalmas. Magas hatásfoka, alacsony károsanyagkibocsátása mellett csendes üzeme szinte bútordarabbá teszi a legigényesebb otthon számára is.

Műszaki adatok

Termékjellemzők

Dokumentáció, letöltések