A Remeha a VSK 2024 szakkiállításon különleges, fenntarthatóságra összpontosító kiállítási térrel jelenik meg. Ezért lett az idei év témája a: “Jobb életkörülmények megteremtése”
A vállalat használt tágulási tartályokból készült színházi lámpákkal, kazánok csomagolóanyagaiból készült bárpulttal, és néhai anyagból készült reklámfelületekből varrt táskákkal mutatja be elkötelezettségét a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. A stand tervezése során a Remeha nem használ fapadlót, ezzel 500 négyzetméternyi faanyagot takarít meg. További cél, hogy a VSK vásáron bemutassa a legújabb fenntartható beltéri klímamegoldásokat, beleértve az Elga Ace all-in-one, a hibrid hőszivattyú és a központi fűtési rendszerek egyesített eszközeit.
A Remeha hangsúlyozza, hogy a fenntarthatóság fontos szempont a telepítési szektorban, és aktívan támogatja a telepítőket az energiaátállás sikerességében.
A vállalat standjának kialakításában az újrahasznosított anyagok széles körét használják fel, és a vásár után is tovább hasznosítják azokat.