Örömmel értesítjük Önt, hogy cégünk portfólióját egy új, egyedülálló, innovatív és energiatakarékos hőszivattyúval bővítettük!

Az új modell amellett, hogy a világ legkisebb hibrid hőszivattyúja, a legmodernebb technológiát képviseli, és számos előnnyel jár mind környezeti, mind gazdasági szempontból. Az Elga Ace ideális választás mindazok számára, akik környezetbarát módon kívánják fűteni otthonukat.

Az Elga Ace főbb jellemzői:

Energiahatékonyság: Az Elga Ace hőszivattyú kiemelkedő COP (coefficient of performance) értékkel rendelkezik, amely garantálja, hogy minimális energiafelhasználással maximális hőteljesítményt nyújt. Ez nemcsak a környezetet kíméli, hanem a fűtési költségeket is jelentősen csökkenti.

Kompakt kialakítás: Az új hőszivattyú kompakt mérete és modern designja lehetővé teszi a könnyű telepítést, akár kisebb lakóterekben is. A helytakarékosság mellett az esztétikai szempontokat is figyelembe vették a tervezés során.

Intelligens vezérlés: A Remeha Elga Ace integrált intelligens vezérlőrendszere révén könnyen beállítható és felügyelhető. Az eTwist termosztát segítségével okostelefonokkal és táblagépekkel kompatibilis applikáció segítségével a felhasználók távolról is szabályozhatják a hőszivattyút, így mindig optimális komfortérzetet biztosítva.

Környezetbarát működés: A készülék alacsony zajszintje és környezetkímélő hűtőközege (R32) hozzájárul a fenntartható és csendes működéshez, ami különösen fontos a városi környezetben.

Hibrid rendszer: Az Elga Ace hibrid működésű, azaz a meglévő gázkazánnal együttműködve, OpenTherm kommunikáció esetén szabályozva a kazánt, optimális hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt szélsőséges időjárási körülmények között is.

Tudjon meg többet!

Várható előnyök:

Költségmegtakarítás: Az energiahatékonyság és az intelligens vezérlés révén az üzemeltetési költségek jelentősen csökkenthetők.

Fenntarthatóság: A hőszivattyú használata csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, hozzájárulva a környezetvédelemhez.

Komfort: Az állandó és egyenletes hőmérséklet biztosítja a magas szintű komfortot az otthonokban.

Termékbevezető akciónk keretében az Elga ACE és Avanta ACE együttes vásárlása esetén ügyfelüknek utólagos jóváírás formájában bruttó 50.000.-Ft egyedi engedményt biztosítunk!

Az akció időtartama: 2024. július 1-től visszavonásig tart. A promóciós szabályztatot és a részvétel feltételeit itt találja!