Ismerje meg a Remeha hőszivattyúinak lenyűgöző választékát, amelyek a lakossági piacon is kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. A Remeha az épületgépészeti ágazatban régóta elismert és megbecsült. Örömmel jelentjük be, hogy immár Magyarországon is bővül az Európában piacvezető márka környezetbarát hűtés- és hűtéstechnikai termékpalettája.

A fosszilis energiaforrások kimerülése és a környezetszennyezés világszerte egyre nagyobb problémákat okoz. A Remeha hőszivattyúi ebben a kihívásban kínálnak megoldást. Az innovatív technológiával rendelkező hőszivattyúk képesek hatékonyan kihasználni a természeti erőforrásokat, miközben minimalizálják a környezetre gyakorolt hatásukat, hiszen akár az energia 75%-át is képesek közvetlenül kinyerni a természeti környezetükből, hiszen a levegő megújuló energiatartalmát hasznosítják, így minimalizálják a költséges és környezetkárosító erőforrások felhasználását. Ez a rendkívül hatékony energiafelhasználás lehetővé teszi, hogy az otthonok fűtését környezetbarát módon biztosítsuk, csökkentve a környezeti lábnyomot.

A Remeha széles választékban kínál elektromos és hibrid hőszivattyúkat, amelyek rugalmas és sokoldalú megoldásokat biztosítanak új és meglévő épületek számára egyaránt. A hibrid hőszivattyúk esetében egy meglévő kondenzációs gázkazán szolgál biztosítékul a leghidegebb napokra, így a meglévő rendszer megtartása mellett is könnyen fenntarthatóvá teheti otthonát.

Kis méret, nagy teljesítménytartomány – Mercuria

A Mercuria hőszivattyúk tisztán elektromos vagy hibrid változatban érhetőek el, és 4,5 kW-tól egészen 16 kW-ig terjedő teljesítménytartományban kaphatók. Előnye, hogy kompakt méretű, így a beltéri egység rugalmasan elhelyezhető, és távoli kültéri egység telepítése is lehetséges. Az eszköz széles külső hőmérséklet-tartományban képes működni, fűtés esetén -20 °C és +35 °C között, míg hűtés esetén +7 °C és +46 °C között.

A komplett megoldás – Eria Tower

Az Eria Tower egy 180 literes beépített tartállyal rendelkezik, amely használati melegvíz készítésére alkalmas. Az Eria Tower emellett tisztán elektromos vagy kazános kiegészítő fűtést is biztosít, hogy fokozott igények esetén is megfeleljen az elvárásoknak, valamint hűtési funkciót is kínál az épület légkondicionálásához. Sszéles teljesítménytartományban érhető el, 4,5 kW-tól egészen 16 kW-ig, és képes új, valamint meglévő épületek fűtésére, hűtésére és használati melegvíz ellátására. A készülék praktikus beltéri elhelyezést tesz lehetővé, és “Plug & Play” felső csatlakozással rendelkezik a távoli kültéri egység telepítéséhez. Külső hőmérséklettartományban fűtés esetén -20°C-tól +35°C-ig, míg hűtés esetén +7°C-tól +46°C-ig működtethető. A készülékhez opcionálisan rendelhető eTwist fali kezelőegység, amely Wi-Fi kommunikációval lehetővé teszi a hőszivattyú távoli vezérlését okoseszközökön keresztül.

A monoblokk rendszer – Tensio C

A Tensio C készülék egy magas hatékonyságú, monoblokk kivitelű elektromos levegő-víz hőszivattyú, amely kiválóan alkalmas új és meglévő épületek fűtésére és hűtésére. Az eszköz széles teljesítménytartománnyal rendelkezik (4,5 kW-tól 16 kW-ig), és a kültéri egységben integrálja a hűtőközeget, kompresszort és elpárologtatót, így csökkentve a bonyolultságot és költségeket. A Tensio C egyszerűen illeszkedik az épületgépészeti rendszerekhez, és a beszerelését szakképzett szakemberek könnyedén elvégezhetik.

Azok számára, akik a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet tartják szem előtt, a Remeha hőszivattyúi kiváló választást jelentenek. Az innovációra és minőségre való elkötelezettségünk garantálja, hogy a Remeha hőszivattyúk a legmagasabb színvonalú és megbízható megoldásokat kínálják.

Bővebb termékinformációk: Hőszivattyúk gyűjtő oldal – Remeha (kazan.hu) weboldalon.